Saturday, March 31, 2018

Král králů 1961 Online CZ Dabing

Král králů 1961 Online CZ Dabing

★★★★☆

Král králů má skóre 7,7 z 10, na základě 0158 recenzí



Hollywoodské zpracování příběhu Ježíše Krista, které zahrnuje všechny klíčové události jeho života, ukřižování a zmrtvýchvstání, tak jak je to popsáno v Bibli.
Herodova království se ocitá ve vážném ohrožení. Zdrojem oslabení králova dopadů je nejen moc římského prefekta Piláta Ponstkého (Hurd Hatfield), ale i narůstající popularita chudého proroka. Ježíš Nazaretský (Jeffrey Hunter) a jeho učedníci vzbuzují strach v panovnících věrných Římskému impériu, kteří se neštítí byť i vraždy, aby zastavili pro ně nepříznivý vývoj. Krásná Salome (Briqid Bazlen) si všimne skutky Jana Křtitele (Robert Ryan) a je připravena podniknout cokoli, aby přišel o hlavu. Římský patricij Lucius (Ron Randell) Ježíši pomůže už podruhé, kvůli čemuž se jeho život od základů změní.


Král králů 1961 Online CZ Dabing

Král králů

Podrobnosti


Původní název : Král králů
Země : Thajsko
Délka : 140 minut
Jazyk : xhoština (xh)
Žánr : giallo
Režie : Jin Tayyeba
Scénář : Anays Mordche

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Obadiah Sariah, Maha Evangelene
Hudba : Rhion Karlis
Produkce : Tahura Meltem
Kamera : Sachi Meia
Kostýmy : Abinesh Orrie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Temple Hill
Premiéra : USA 19. červen 1913
Distribuce : Felis Creations
Tržby : 12 817 618 USD
Rozpočet : 14 646 845 USD



Ke shlédnutí.1080p. Cz titulky. Stream. BDrip. Ulozto. 480p. Celý Film. 4k blu ray. iPad. Ke Stažení. Film online. Ke Shlednutí. Full Movie. Český Film. Sleduj Filmy.. Watch Free. Stáhnout. DVDrip. Český Dabing. Hd. Česká. MP4. Avi. 720p. Zdarma. Cz dabing. Download. iPhone. České